Atribuire identificatori imobilelor in cadrul lucrarilor sistematice de cadastru

Derularea lucrărilor de teren(interviuri cu deținătorii, colectare acte, identificarea amplasamentelor și a limitelor imobilelor, măsurători, întocmirea fișelor de date)

Moderator: admin

Post Reply
gheorghe.taraboanta
Posts: 26
Joined: Thu Oct 12, 2017 3:24 pm

Atribuire identificatori imobilelor in cadrul lucrarilor sistematice de cadastru

Post by gheorghe.taraboanta »

În cadrul lucrărilor sistematice de cadastru Prestatorul trebuie să atribuie fiecărui imobil un identificator numit generic ID. Acesta este unic la nivelul UAT şi reprezintă identificatorul sub care se regăseşte imobilul pe tot parcursul realizării lucrărilor sistematice de cadastru şi în toate documentele întocmite .
Deoarece în cazul unor UAT-uri au fost executate anterior lucrări de înregistrare sistematică pe sectoare cadastrale, iar în alte UAT-uri sunt în derulare lucrări executate de Prestatori diferiţi, este necesar ca Prestatorul să solicite la OCPI Suceava alocarea unui domeniu de ID-uri disponibile, înainte de a începe efectiv lucrările.
Precizăm că livrările care vor conţine fişiere .cgxml şi .pdf asociate, cu identificatori ID, anterior încărcate în e-Terra, nu vor putea fi încărcate în sistem, Prestatorul urmând a depune un efort suplimentar pentru schimbarea acestor identificatori.
Attachments
Alocare identificatori imobile lucrari inregistrare sistematica.pdf
(89.09 KiB) Downloaded 276 times
Post Reply

Return to “Derularea lucrărilor de teren(interviuri cu deținătorii, colectare acte, identificarea amplasamentelor și a limitelor imobilelor, măsurători, întocmirea fișelor de date)”