Descarcarea datelor despre imobilele existente in sistemul e-Terra

Derularea lucrărilor de birou(integrarea imobilelor din înregistrarea sporadică, întocmirea fișierelor CGXML/PDF)

Moderator: admin

Post Reply
gheorghe.taraboanta
Posts: 25
Joined: Thu Oct 12, 2017 3:24 pm

Descarcarea datelor despre imobilele existente in sistemul e-Terra

Post by gheorghe.taraboanta » Thu Oct 25, 2018 9:52 am

Pentru a gestiona corect şi eficient activitatea de integrare în lucrările de cadastru sistematic a imobilelor existente în e-Terra (înscrise la cerere prin “lucrări sporadice”), recomandăm persoanelor autorizate, care au obţinut acces la sistemul informatic integrat de cadastru şi carte funciară, următorul mod de lucru:
- Să realizeze o singură descărcare completă (la nivel de întreg UAT) la începutul lucrărilor (în etapa de identificare a amplasamentelor imobilelor în cadrul sectoarelor cadastrale contractate).
- Următoarele descărcări să fie realizate numai pentru imobilele modificate sau noi apărute în sistemul e-Terra, de la ultima descărcare efectuată (vezi Anexa nr.1).
Cu acest mod de lucru se elimină riscul deschiderii cărţilor funciare noi, ca urmare a finalizării lucrărilor sistematice de cadastru dintr-un sector cadastral, fără a evidenţia posibilele modificări apărute, pe parcursul derulării lucrărilor sistematice de cadastru, asupra imobilelor existente în e-Terra în respectivul sector cadastral.
Attachments
Descarcare date imobile din sistemul e-Terra.pdf
(319.14 KiB) Downloaded 95 times

Post Reply

Return to “Derularea lucrărilor de birou(integrarea imobilelor din înregistrarea sporadică, întocmirea fișierelor CGXML/PDF)”